Over geboortegebakjes

Met geboortegebakjes kunt u uw familie, vrienden en collega’s op een ludieke manier verrassen om de geboorte van een kind te vieren. Geboortegebakjes kunnen dan ook gezien worden als een heerlijk alternatief voor beschuit met muisjes.

De geboortegebakjes bestaan uit een opgerolde en getrempeerde kapsel met van binnen een heerlijke crèmevulling. De rand van de vulling is voorzien van een laag marsepein. De combinatie van deze ingrediënten zorgen voor een ware smaaksensatie en geven een extra feestelijke tint aan de geboorte van een kind!

De geboortegebakjes worden door heel Nederland geleverd en de levering geschiedt zo snel mogelijk na de bestelling.

Geboortegebakjes

Bakker Dick
De geboortegebakjes worden geproduceerd door Bakker Dick uit Nijverdal. Bakker Dick staat bekend als dé producent van de originele Twentsche kozakken (zie ook www.kozakken.nl). Als passionele bakker en vader van een groot aantal kinderen vond Bakker Dick het tijd worden om een lekkernij te bedenken die het aloude beschuit met muisjes kon vervangen. En laten we eerlijk zijn: het resultaat, de prachtige en verrukkelijke babyblauwe en -roze geboortegebakjes, mag er zijn!

Bewaaradvies
Na de levering dienen de geboortegebakjes in de koeling te worden bewaard. U kunt de geboortegebakjes niet invriezen. Bakker Dick adviseert om de geboortegebakjes zo snel mogelijk na de levering te consumeren, doch niet langer dan drie weken te bewaren.

Contact
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u Bakker Dick bereiken via info@kozakken.nl
De bakkerij is gevestigd aan de Bedrijvenweg 45, 7442 CW te Nijverdal.